Oheisohjelma

Kylpylä ja kuntosali

Hotelli Haikossa majoittuvat voivat käyttää hotellin kylpylää ja kuntosalia vapaasti (sisältyy hotellihuoneen hintaan).

Muut konferenssin osallistujat voivat ostaa kylpylä/kuntosalikortin erikoishintaan 15 €/hlö (sisältää kylpytakin, pyyhkeet ja tossut). Tunnus: ”Suomen työnohjaajat”.

Spa-hoidot

Haikko tarjoaa työnohjauskonferenssin osallistujille seuraavat hoidot erikoishinnoin:

Kasvohieronta 25 min, hinta 40 €

Klassinen hieronta 25 min, hinta 40 €

Ainutlaatuinen elämys: Huippukylmää -120 astetta, 7.6.2018 klo 17.30: ryhmähinta 27 €/hlö (ryhmässä väh.15 hlöä)

Varaukset tulisi tehdä viimeistään 1 viikko ennen tilaisuutta joko puhelimitse 0600-13090 tai sähköpostitse: hoitovaraamo@haikko.fi.

Tarjoushinnan saa kun mainitsee tunnuksen ”Suomen Työnohjaajat”.

Hoitoja on rajoitetusti saatavilla.

Wanha Porvoo-kierros

Porvoon kaupunki tarjoaa konferenssin osallistujille maksuttoman kierroksen seuraavasti:

to 7.6 klo 17.15: Bussi lähtee Haikkoosta Porvoon keskustaan; kierros noin klo. 17.30 – 18.30. Paluu Haikkoon  lähtee klo 18.40, Haikossa noin klo. 19.00

HUOM! Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen!

Saaristoristeily, ms Sandra

Tuletko Porvooseen jo konferenssia edeltävänä iltana, keskiviikkona 6. kesäkuuta?  Silloin voit osallistua Haikon kartanosta lähtevään saaristoristeilyyn Porvoon upeassa saaristossa.

ms Sandra lähtee Haikkoon laiturista klo 18.00 ja palaa noin klo 19.30. Hinta on 10 euroa/hlö.

HUOM! Osallistuminen edellyttää ennakko-ilmoittautumisen ja vähintään 15 hlö ryhmä.