Etusivu/ Yhdistys/ Tilavuokraus

Tilavuokraus

Yhdistyksen toimitila sijaitsee Helsingissä osoitteessa Hietalahdenranta 13. Yhdistys tarjoaa osaa tiloista työnohjaus- ja koulutuskäyttöön.

Hietalahdenrannan vuokrattavat tilat

katso sijainti kartalla

Sali
Inspiroiva tila koulutuksille ja neuvotteluille, paikkoja noin 20 henkilölle. Tilassa on videotykki ja langaton laajakaista.

Maija
Valoisa tila pienryhmälle tai kahdenkeskisiin tapaamisiin, paikkoja noin 8 henkilölle.

Lämpiö

Rauhallisille keskusteluille sopiva ikkunaton tila, paikkoja noin 8 henkilölle.

Varaukset ja hinnat

Katso tästä vuokrattavien tilojen hinnat.

Varaukset ja tiedustelut tehdään sähköpostilla tästä. Avaimen luovutus ja palautus sovitaan toiminnanjohtajan kanssa. Se noudetaan arkisin klo 8–16. Avaimen saa alakerran neuvonnasta todistettuaan henkilöllisyytensä. Se luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle.

Tiloissa on noudatettava turvallisuusohjetta. Hälytykset ovat päällä arkisin klo 21–6.30 ja viikonloppuisin perjantai-illasta klo 21 maanantaiaamuun klo 6.30.

Kalenterista näet varaustilanteen

Varauskalenteri päivittyy 3 kuukautta eteenpäin. Jos toivomasi ajankohta on pidemmällä, kysy varaustilanne sähköpostilla tästä.

Kalenteriin

Peruutusehdot

Varauksen voi peruuttaa ilman kuluja viikkoa ennen varattua ajankohtaa. Mikäli varaus perutaan lähempänä kuin 7 vuorokautta ennen varausajankohtaa, veloitamme 50 prosenttia tilojen vuokrahinnasta. Vaikka tila jäisi käyttämättä, mutta sitä ei ole asianmukaisesti peruttu, veloitamme hinnaston mukaisen vuokrahinnan varatun tilan mukaan.

Muut ehdot

Tilat vuokrataan peruskunnossa ja huonekalujen perusjärjestyksessä. Mikäli vuokralainen haluaa poiketa perusjärjestyksestä, hän vastaa järjestelyistä itse ja palauttaa vuokraamansa tilan sen peruskuntoon ja -järjestykseen vuokra-ajan päättyessä. Vuokralainen vastaa tiloille tai kalustukselle vuokrausaikana aiheutuneista vahingoista.

Tulosta tästä tarkemmat ohjeet: Ohjeita STOryn toimitilan vuokraajalle