Etusivu/ Yhdistys/ Tapahtumakalenteri/ Työnohjauskonferenssi 2016

Työnohjauskonferenssi 2016

Kiitos kaikille Työnohjauskonferenssiin 2016 osallistuneille. Linkki materiaaleihin lähetettiin osallistujille heti kesäkuussa. Työnohjauskonferenssi 2018 on jo suunnitteilla.

Suomen työnohjaajat ry:n 4. valtakunnallinen Työnohjauskonferenssi ”Uudistava ja uudistuva työnohjaus ” pyrkii vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Myös yhdistys on uudistumassa entistä aktiivisemman vuoropuhelun virittäjänä työelämässä ja työnohjauksen tunnettavuuden lisäämisessä. Konferenssissa pohditaan työnohjauksen uusia lähestymis- ja toteuttamistapoja, rajapintoja muiden työelämän toimijoiden kanssa sekä työnohjauksen roolia nyt ja tulevaisuudessa. 

Työnohjaus on juuri nyt uuden ääressä. Työnohjauksen uudistaja- ja kehittäjäroolit vahvistuvat kansainvälistyvässä ja monimuotoistuvassa sekä samalla uusin tavoin uuvuttavassa työelämässä. Kuinka osata, kuinka jaksaa, kuinka menestyä ja kuinka kehittää uusia palvelumuotoja niin omaan kuin ohjattavansa toimintaan? Työnohjauksen kysyntä on kasvanut, ja sen myötä myös alan yrittäjien määrä. Kilpailu on innostavaa ja kovaa. Millaiseksi työnohjaus on eri aloilla muotoutumassa? Mitä tarjottavaa työnohjauksella on, pystyykö se uudistumaan ja olemaan uudistava? 

Konferenssimme kutsuu ja kokoaa työnohjaajia, työnohjaajaksi opiskelevia sekä muita työnohjauksesta kiinnostuneita pohtimaan ja esittelemään uusinta työnohjaus- ja työelämän kehittämiskeskustelua sekä luovia käytäntöjä. Tarjolla on foorumi niin kollegiaalisiin tapaamisiin, kokemusten vaihtoon, verkostoitumiseen kuin uusien tuulien haisteluun ja mahdolliseen uudelleen suuntautumiseen. Yhteiset luennot, temaattiset neljä dialogijuonnetta ja 15 työpajakanavaa keskustelutilaa ja osallistumismahdollisuuksia. 

Työnohjauskonferenssilla on omat Facebook -sivut. Käy tykkämässä meistä ja kommentoimassa. 

Lataa tästä Konferenssin sähköinen esite