Konferenssin pääpuhujat

Toimitusjohtaja Esko Kilpi (Esko Kilpi Company) on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia liikkeenjohdon neuvonantajia ja häntä arvostetaan maailmalla digitaalisen työn johtavana tutkijana. Runsaan kahden vuosikymmenen aikana hän on tukenut useita kansainvälisiä ja suomalaisia eturivin yrityksiä ja yhteisöjä luovaan, vuorovaikutteiseen työotteeseen siirtymisessä. Lisäksi hän on edistänyt Internetin, sosiaalisen median ja verkostoitumisen hyödyntämistä läheisinä teemoinaan työn tuottavuuden uudet lähteet ja luova oppiminen.

Esko Kilpi korostaa vuorovaikutuksen ja yhdessä ajattelun merkitystä työssä. Osaamista ja oppimista ei enää tarkastella yksilötasolla, vaan koko työyhteisön tasolla. Osaaminen on yhteisöllinen ominaisuus ja sen mukaan määräytyy organisaation kilpailukyky.

Marko Kesti on arvostettu henkilöstötuottavuuden tutkija, jonka oppeja sovelletaan laajasti yrityksissä ja kuntaorganisaatioissa. Kesti on yksi tunnetuimmista henkilöstötuottavuuden asiantuntijoista Suomessa. Marko on myös tietokirjailija, kouluttaja, valmentaja sekä yrittäjä. Tutkijana hän on kehittänyt useita kansainvälisesti hyväksyttyjä teorioita ja malleja henkilöstötuottavuuden analysointiin ja kehittämiseen.
Professori Kirsti Lonka on koulutukseltaan psykologian tohtori.

Hän on tehnyt pitkän tieteellisen uran kouluttaessaan eri yliopistoissa ja eri maissa psykologeja, lääkäreitä ja opettajia. Hän on tehnyt yhteistyötä myös monien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kirsti Lonka on suosittu ja mukaansatempaava luennoitsija, esiintyjä ja tietokirjailija.

Hänen uusin teoksensa Oivaltava oppiminen (2015, Otava) päivittää oppimisen teoriat nykyaikaan. Hän on myös lisensioitu Gordonin Toimiva työyhteisö.