Etusivu/ Yhdistys/ Tilavuokraus

Tilavuokraus

STOryn toimitila sijaitsee 15.10.2019 alkaen Helsingissä osoitteessa Lönnrotinkatu 25 A, 5 krs. Vuokraamme 36 m2 tilaa koulutus ja työnohjauskäyttöön.

Stoorilan vuokraus

Valoisan 5. kerroksen tilan voi varata 1-8 hengen pienryhmälle tai 9 - enimmillään n 25 hengelle. Tilassa on jatkossakin videoneuvottelumahdollisuus.

Lisäämme kuvia, kun olemme purkaneet muuttolaatikot. 

Varaukset ja hinnat

Katso tästä vuokrattavien tilojen hinnat. Pienryhmän hinta on sama kuin aiemmin Lämpiön tai Maijan hinta. Koko Stoorilan varaaminen suuremmalle henkilömäärälle on sama kuin aiemmin Salin hinta

Varaukset ja tiedustelut tehdään sähköpostilla tästä

Kalenterista näet varaustilanteen

Varauskalenteri näkyy 1 vuoden eteenpäin. Jos toivomasi ajankohta on pidemmällä, kysy varaustilanne sähköpostilla info@suomentyonohjaajat.fi.

Kalenteriin

Peruutusehdot

Varauksen voi peruuttaa ilman kuluja viikkoa ennen varattua ajankohtaa. Mikäli varaus perutaan lähempänä kuin 7 vuorokautta ennen varausajankohtaa, veloitamme 50 prosenttia tilojen vuokrahinnasta.

Mikäli tila perutaan samana päivänä tai sitä ei peruta lainkaan, vuokra peritään täysimääräisenä. 

Muut ehdot

Tilat vuokrataan peruskunnossa ja huonekalujen perusjärjestyksessä. Mikäli vuokralainen haluaa poiketa perusjärjestyksestä, hän vastaa järjestelyistä itse ja palauttaa vuokraamansa tilan sen peruskuntoon ja -järjestykseen vuokra-ajan päättyessä. Vuokralainen vastaa tiloille tai kalustukselle vuokrausaikana aiheutuneista vahingoista. 

Saat tarkemmat ohjeet varauksen yhteydessä.