Etusivu/ Yhdistys/ Työnohjauskonferenssi 2020

Työnohjauskonferenssi 2020 - Rohkeasti merkityksellinen työnohjaus

STOry:n kuudes valtakunnallinen Työnohjauskonferenssi järjestetään 11.-12. kesäkuuta 2020 Porvoon inspiroivassa Haikon Kartanossa.

Konferenssi kutsuu ja kokoaa työnohjaajia, työnohjaajiksi opiskelevia sekä muita työnohjauksesta kiinnostuneita ympäri maata pohtimaan ja esittelemään uusinta työnohjaus- ja työelämän kehittämiskeskustelua sekä luovia käytäntöjä.

Tarjolla on mahdollisuus niin kollegialisiin tapaamisiin, kokemusten vaihtoon, verkostoitumiseen kuin uusien tuulien haisteluun ja mahdolliseen uudelleen suuntautumiseen.

Konferenssin teema on ”Rohkeasti merkityksellinen työnohjaus” ja sen taustalla ovat STOryn strategia 2016-2020 arvoparit:

• Luova ja rohkea
  • Avoin ja luotettava
  • Kehittyvä ja vaikuttava
  • Aktiivinen ja yhteisöllinen

Ohjelmassa on yhteisiä luentoja, foorumeja ja työpajoja oman valinnan mukaan sekä tilaa verkostoitumiseen, ajatusten vaihtoon ja rentoutumiseen.

Näiltä sivuilta löydät kaiken tarvittavan tiedon liittyen konferenssiin - tervetuloa mukaan pohtimaan ja kehittämään työnohjausta!

Konferenssin ilmoittautuminen aukeaa talvella 2020 – seuraa ilmoittelua.