Etusivu/ Yhdistys/ Työnohjauskonferenssi 2020

Työnohjauskonferenssi 2020 - PERUTTU

STOryn hallitus joutui tekemään ikävän päätöksen ja perui kesäkuuksi suunnitellun Työnohjauskonferenssin 2020 koronaviruspandemian vuoksi. Olimme innoissamme kokonaisuudesta, joka Haikkoon oli tulossa, mutta tässä tilanteessa tämä on ainoa vastuullinen ratkaisu. Konferenssityöryhmä aloittaa vielä tällä viikolla uuden konferenssin suunnittelun; milloin, missä ja minkälaisella ohjelmalla. Katseet tulevaisuuteen suunnattuna, luottavaisin mielin.

Konferenssi kutsuu ja kokoaa työnohjaajia, työnohjaajiksi opiskelevia sekä muita työnohjauksesta kiinnostuneita ympäri maata pohtimaan ja esittelemään uusinta työnohjaus- ja työelämän kehittämiskeskustelua sekä luovia käytäntöjä.

Tarjolla on mahdollisuus niin kollegialisiin tapaamisiin, kokemusten vaihtoon, verkostoitumiseen kuin uusien tuulien haisteluun ja mahdolliseen uudelleen suuntautumiseen.

Konferenssin teema on ”Rohkeasti merkityksellinen työnohjaus” ja sen taustalla ovat STOryn strategia 2016-2020 arvoparit:

  • Luova ja rohkea
  • Avoin ja luotettava
  • Kehittyvä ja vaikuttava
  • Aktiivinen ja yhteisöllinen

Ohjelmassa on yhteisiä luentoja, foorumeja ja työpajoja oman valinnan mukaan sekä tilaa verkostoitumiseen, ajatusten vaihtoon ja rentoutumiseen.

Näiltä sivuilta löydät kaiken tarvittavan tiedon liittyen konferenssiin - tervetuloa mukaan pohtimaan ja kehittämään työnohjausta!

Voit ladata konferenssin esitteen täältä.

Ilmoittaudu konferenssiin tästä! Ilmoittautumalla tapahtumaamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Rekisteriselosteemme mukaisesti.