STOryn täydennyskoulutukset

STOryn yhtenä tehtävänä on tukea jäsentensä työtä ja ammatillista kehittymistä. Täydennyskoulutusten aiheet voivat olla esimerkiksi menetelmällisiä, työnohjaajan yrittäjyyttä tukevia tai erilaisia ajankohtaisia työelämän teemoja ja trendejä.

Koulutukset järjestetään ensisijaisesti verkkokoulutuksina, jotta jäsenet voivat paikkakunnasta riippumatta osallistua niihin. Lähikoulutuksia järjestetään, mikäli koulutuksen luonne ei sovellu verkkokoulutukseksi.

Lue tarkemmat tiedot STOryn koulutuksista ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterista.

Tapahtumat

Tapahtumakalenteri
Identiteettityötä ja ihmeitä – identiteetti työnohjauksen maastossa

Maalis

Suomen Työnohjaajat ry

Koulutukset

Identiteettityötä ja ihmeitä – identiteetti työnohjauksen maastossa

Tutustu ja ilmoittaudu
STOry Pohjanmaan jäsenilta: Työnohjauksesta opittua!

Huhti

Pohjanmaa

Jäsentoiminta

STOry Pohjanmaan jäsenilta: Työnohjauksesta opittua!

Lähitapahtuma: Digitaaliset alustat työnohjauksessa

Huhti

Kanta-Häme

Jäsentoiminta