Etusivu/ Yhdistys/ Tapahtumakalenteri/ Työnohjauksen päivä 2021

Työnohjauksen päivä 2021

Tervetuloa viettämään kolmatta valtakunnallista työnohjauksen päivää. #työnohjaus #suomentyönohjaajat #työnohjauksenpäivä

Työnohjauksen päivänä Suomen työnohjaajat ry järjestää tapahtuman, jossa käsitellään hyvän vuorovaikutuksen ja keskustelun merkitystä työelämässä. Ohjelmaltaan ja toteutukseltaan ainutlaatuinen tilaisuus järjestetään tänä vuonna etäyhteyksin.

Lataa Zoom koneellesi ennen tilaisuutta, jotta pystyt siirymään itse valitsemaasi teemahuoneeseen. Tämä ominaisuus ei toimi selaimella!
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Rohkeutta kohtaamiseen - voimaa keskusteluun

Työnohjaus mahdollistaa ajan ja tilan rohkeille kohtaamisille ja rakentavalle keskustelulle. Se avaa tien uusien mahdollisuuksien näkemiseen ja jatkuvasti muuttuvan työelämän käsittelyyn ja kehittämiseen. Se luo toivoa, tukee työhyvinvointia ja lisää voimavaroja työssäjaksamiseen.

Työnohjaus kuuluu meille kaikille – niin työntekijöille, esimiehille, yrittäjille kuin yhteisöillekin!

tiistaina 26.1.2021 kello 17.00-19.00

Ohjelma:

• Tervetuloa Riitta Malkamäki, STOryn puheenjohtaja
  • True STOry eli Tosikertomuksia työnohjauksesta - asiakaskokemuksia
  • Työnohjaus keskustelun voimana, Ilona Rauhala organisaatiopsykologi, valmentaja
  • Teemahuoneet – astu sisään erilaisiin työnohjausta käsitteleviin huoneisiin
  • Loppusanat
Ilona Rauhala on organisaatiopsykologi ja valmentaja. Hänellä on 23 vuoden kokemus työelämän kehittäjänä ja hän on valmistunut työnohjaajaksi 17 vuotta sitten, jonka jälkeen hän on suuntautunut johdon coachaukseen.

Ilonan uusin kirja ’Keskustelun Voima’ esittelee laadukkaan keskustelun viisi elementtiä, joissa jokainen voi aina kehittyä keskustelutaitojen tasosta riippumatta. Elementit ryhdittävät niin helppoja rupatteluhetkiä kuin vaativampia erityistilanteita.

Puheenvuorossaan Ilona tuo näkökulmia työnohjaajien rooliin.

Tapahtuman teemahuoneet

Huone Teema
1 Kehollisuuden mieli työnohjauksessa  Tervetuloa keskustelemaan siitä, mitä keho-orientoitunut työote työnohjauksessa voi tarkoittaa ja miten kutsua keho mukaan prosessiin.
Alustajana Reetta Jokinen/Tuntumaa
2 Esihenkilön työnohjaus Tule kuulemaan ja jakamaan kokemuksia miten esihenkilön työnohjaus vaikuttaa koko työyhteisöön ja perustehtävään. Alustajina Paula Kähkönen ja Sofia Karimäki.
3 Toiminnallinen työpaja "Työilo"; Kirjallisuusterapia- ja Mindfulness -harjoitukset Toiminnallisessa työpajassa teemme lyhyet harjoitteet Mindfulness – ja  kirjallisuusterapeuttisin menetelmin teemalla ”Työilo”. Alustajina Eija Antikainen ja Tiina Vertainen.
4 Itsemyötätunto työnohjauksessa Keskustelua ja pieniä harjoituksia itsemyötätunnon edistämiseen työnohjauksessa.
Alustajina Milla Höykinpuro ja Marja Kiviharju
5 Dialoginen kohtaaminen työnohjauksessa Dialogista puhutaan paljon. Onko kaikki keskustelu dialogia, mitä dialogiksi kutsutaan? Mitä se oikeastaan on? Tule pohtimaan sitä kanssamme. Alustajina Liisa Kiviniemi ja Annukka Pitkänen
6 Etätyönohjauksen erityispiirteet Työnohjaus etänä- hyödyt ja haasteet. Mukana ja keskustelemassa Jyri Juusti, Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Vakuutusyhtiö Varmasta sekä Vuokko Coco, projektikoordinaattori THLstä.
7 Keskustelun voima - jälkilöylyt Tule yhdessä keskustelemaan, mitä Ilona Rauhalan alustuksesta jäi käteen? Mitkä asiat erityisesti kiinnostivat sinua ja mitä asioita haluaisit vielä pohtia? Oliko jotain, mihin haluaisit kuulla toisten näkökulmia tai oivalluksia? Mitä ajattelit ottaa omaan työhösi käyttöön? Onko jotain, mihin haluaisit saada työnohjauksesta tukea? Emäntinä toimivat työnohjaajat Jutta Karvonen ja Lara Nurminen.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki tilaisuuteen.

Ilmoittaudu mukaan tästä.