Etusivu/ Osviitalle uusia tekijöitä

Osviitalle uusia tekijöitä

Osviitan tekemisestä vastaavat päätoimittajan ja editoivan toimittajan lisäksi 4–6 toimituskunnan jäsentä. Haemme nyt täydennystä toimituskuntaan sekä uutta editoivaa toimittajaa.

Hakeminen

Kaikkiin tehtäviin hakemukset on lähetettävä ma 17.2. mennessä osoitteeseen info@suomentyonohjaajat.fi. Kirjoita viestin aihekenttään ”Osviitan toimituskunta” tai ”Osviitan editoiva toimittaja”.

Osviitan toimituskunta

Toimituskunnan jäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Toimikausia voi olla peräkkäin useita. Haemme nyt poikkeuksellisesti täydennystä jo loppukaudelle 2020 ja pesti jatkuu seuraavan kauden 2021-2022. 

Toimituskunnan jäsenet ovat yhdistykseen kuuluvia työnohjaajia, ja he edustavat monipuolista työnohjaukseen liittyvää asiantuntemusta. Tehtävän kannalta on eduksi, jos toimituskunnan jäsenellä on kokemusta lehtijuttujen kirjoittamisesta.

Tehtävät:

  • Osallistuu aktiivisesti lehden koko toimitusprosessiin: ideointiin, juttujen tilaamiseen kirjoittajilta, tekstien editointiin sekä oikolukuun. 
  • Kirjoittaa juttuja ja tekee haastatteluja.
  • Hankkii mahdollisuuksien mukaan ilmoituksia.
  • Hankkii lehtipalautetta laajasti lukijakunnalta toimituskunnan käyttöön.
  • Osallistuu aktiivisesti lehden jatkuvaan kehittämiseen toimituskunnassa. 
  • Osallistuu toimituskunnan kokouksiin, joihin voi osallistua myös etänä. 

Arvostamme osaamista, jota jäsenelle on kertynyt aktiivisesta työnohjauskokemuksesta suomalaisessa työelämässä tai työelämän tutkimuksesta.

Toimituskunnan jäsenen tehtävä on STOryn vapaaehtoistyötä. Toimituskuntatyöstä maksetaan 100 €/ilmestynyt lehti. Lisäksi matkakulut korvataan yhdistyksen kuluohjeistuksen mukaan.

Odotamme sinulta napakkaa hakemusta. Perustele siinä lyhyesti, miksi haet aktiiviseksi Osviitan toimituskunnan jäseneksi. Kerro myös näkemyksistäsi, millaisia lukijoiden tarpeita Osviitan sisällön tulisi sinun mielestäsi palvella. Arvostamme myös mahdollisia juttunäytteitä.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Heli Koppelo, paatoimittaja.osviitta@suomentyonohjaajat.fi

Osviitan editoiva toimittaja

Osviitan editoiva toimittaja suunnittelee ja toteuttaa lehden yhdessä päätoimittajan ja graafikon kanssa, tilaa lehteen juttuja, valmentaa kirjoittajia, editoi tekstejä sekä toimittaa lehden aineiston taittajalle ja kirjapainoon sekä hankkii mahdollisuuksien mukaan ilmoituksia.

Kokemus lehden toimittamisesta on tehtävän hoitamisessa välttämätöntä. Työnohjaukseen ja työelämän tutkimukseen perehtyminen on tehtävässä eduksi.

Toivomme, että editoiva toimittaja voisi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Editoivalle toimittajalle maksetaan palkkio/toimitettu lehti.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Heli Koppelo, paatoimittaja.osviitta@suomentyonohjaajat.fi