Tiedote - - Muokattu

Kutsu kouluttajafoorumiin

Koulutatko työnohjaajaopiskelijoita tai kiinnostavatko työnohjaajakoulutusten kysymykset muuten? STOry järjestää kouluttajafoorumin, johon olet tervetullut dialogiin ja samalla verkostoitumaan.

Aika               keskiviikkona 30.10. klo 17.00-19.30
Paikka           Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki

STOry kutsui ensimmäisen kerran kouluttajatahot kouluttajafoorumiin vuonna 2017, jolloin koulutussuositustyöryhmä kaipasi vuoropuhelua koulutussuosituksen päivitysprosessiin. Silloisten keskustelujen pohjalta jäi itämään idea tulevistakin tapaamisista.

Nyt on aika kutsua yhdistyksen aktiivitoimijat ja kouluttajat koolle vaihtamaan ajatuksia koulutuskentästä – onhan STOryn tärkeänä tavoitteena työnohjauksen laadun vahvistaminen. Toivomme, että myös kouluttajista olisi antoisaa tavata toisiaan ja reflektoida ajankohtaisia aiheita.

Mitä sinä ajattelet? Ovatko tällaiset kokoontumiset hyödyllisiä? Jos kyllä, niin olisi tärkeää kuulla ajatuksiasi siitä, mitä kouluttajien kokoontumisilta yleisesti odotat. Vastaamalla pystyt vaikuttamaan lokakuisen tilaisuuden sisältöihin.

Foorumia järjestävälle työryhmälle – Päivi Kupias, Lassi Pruuki, Kimmo Tapiala, Kati Kärkkäinen, Maria-Elisa Kuusisto ja Tuula Penttilä – pääset anonyymisti kertomaan ennen kouluttajafoorumia ajatuksiasi täältä – ja mietteet ovat lämpimästi tervetulleita, vaikka et lokakuussa paikalle pääsisikään. Kysely on auki 30. syyskuuta asti.

Ilmoittaudu mukaan kouluttajafoorumiin tapahtumakalenterista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!