Tiedote - - Muokattu

Osviitta-lehden toimituskuntaan haetaan uusia jäseniä

Osviitta on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä työnohjauksen ammattilehti. Se tukee työnohjaajia heidän ammattitaidossaan, lisää ymmärrystä työnohjauksesta ja työelämästä. Osviitta on STOryn jäsenlehti, jota voi myös tilata. Sen painos on noin 2 900 kpl.

Osviitan tekemisestä vastaavat päätoimittajan ja editoivan toimittajan/toimitussihteerin lisäksi 4–6 toimituskunnan jäsentä.

Osviitta toimituskunta

Toimituskunnan jäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Toimikausia voi olla peräkkäin useita. Haemme nyt täydennystä kaudelle 2023-2024

Toimituskunnan jäsenet ovat yhdistykseen kuuluvia työnohjaajia, ja he edustavat monipuolista työnohjaukseen liittyvää asiantuntemusta. Tehtävän kannalta on eduksi, jos toimituskunnan jäsenellä on kokemusta lehtijuttujen kirjoittamisesta. Arvostamme työnohjauskokemuksesta tai työelämän tutkimuksesta kertynyttä osaamista.

Tehtävät:

  • Osallistuu aktiivisesti lehden koko toimitusprosessiin: lehden suunnitteluun ja ideointiin, juttujen tilaamiseen kirjoittajilta, tekstien editointiin sekä oikolukuun.
  • Kirjoittaa juttuja ja tekee haastatteluja.
  • Hankkii mahdollisuuksien mukaan ilmoituksia.
  • Osallistuu kuukausittain pidettäviin toimituskunnan etäkokouksiin.

Toimituskunnan jäseneksi toivotaan myös ruotsiksi kirjoittavaa. Till redaktionsgruppen önskas en medlem som även skriver på svenska.

Toimituskunnan jäsenen tehtävä on STOryn vapaaehtoistyötä. Toimituskuntatyöstä maksetaan 100 €/ilmestynyt lehti. Lisäksi matkakulut korvataan yhdistyksen kuluohjeistuksen mukaan.

Hakemus

Odotamme sinulta napakkaa hakemusta. Perustele siinä lyhyesti, miksi haet aktiiviseksi Osviitan toimituskunnan jäseneksi. Kerro myös näkemyksistäsi, millaisia lukijoiden tarpeita Osviitan sisällön tulisi mielestäsi palvella. Arvostamme myös mahdollisia juttunäytteitä.

Lähetä hakemuksesi maanantaihin 14.11.2022 mennessä osoitteeseen info@suomentyonohjaajat.fi . Kirjoita viestin aihekenttään ”Osviitan toimituskunta”.

Lisätietoja antavat:

Päätoimittaja Riikka Pohjola, paatoimittaja.osviitta@suomentyonohjaajat.fi

STOryn toiminnanjohtaja Tuula Penttilä tuula.penttila@suomentyönohjaajat.fi